Köp kontorsmaterial hos Staples

Staples är ett internationellt företag som säljer en uppsjö av kontorsmaterial både till privatpersoner och företag. De har två olika webbshoppar och ett par fysiska butiker runt om i Sverige. Här hittar du det mesta som du behöver till ditt kontor eller företag. Om du har ett företag kan du signera ett avtal med Staples och beställa precis när du vill till ett rabatterat pris. Det är bäst om du vill beställa löpande. Om du endast vill beställa någon gång ibland kan du gå via den vanliga nätshoppen. När du kommer till förstasidan får du välja om du är företag eller inte. Skillnaden är att priserna visas utan moms. Annars är sortimentet i stort sett detsamma.

Vad har Staples för sortiment?

När det kommer till kontorsmaterial kan du köpa det mesta hos Staples. De har allt som behövs för att kunna arkivera och förvara både papper och annat material. De har även olika typer av block och pennor i olika material och storlekar som passar för alla anställda. Dessutom kan du köpa allt som behövs för skrivbordet inklusive papperskorgar och olika ställ. Du kan även köpa visitkortsförvaring om det är något som behövs. Många saker finns även i flera olika färger så du har möjligheten att sätta lite färg på din arbetsplats. Det går att variera och kombinera hur du vill.

Staples har även ett brett urval av kontorsmaterial som olika typer av skrivare. Det finns både små varianter som kan stå på skrivbordet och större varianter som även kan printa etiketter. Du kan även köpa dokumentförstörare, miniräknare, kameror och telefoner bara för att nämna några. Du hittar även olika typer av möbler, till exempel stolar, skrivbord och vanliga bord. Det finns med andra ord allt du behöver för att kunna driva ett kontor på rätt sätt. De får även in nya produkter med jämna mellanrum.